SVETOVANJE PRI DESTILACIJI IN IZBIRI DESTILARSKE OPREME

Če razmišljate o nakupu srednje velikega destilatorja za zelišča prostornine okoli 100 l in pripadajoče destilarske opreme, vam lahko pomagamo. Iz lastnih izkušenj vemo, da odločitve o nakupu prave destilarske opreme za destilacijo zelišč niso enostavne, še posebno čisto na začetku te dišeče poti. Zatakne se že pri nakupu majhnih destilatorjev, kaj šele pri večjih.

Pri nas smo izvedli že preko 100 destilacij v majhnih in predvsem večjem 70 l destilatorju. Naš destilator je bil izdelan po naših tehničnih navodilih. Znanje za to smo pridobili na temeljitem izobraževanju pri Marcu Valussiju, ki je eden največjih svetovnih strokovnjakov na področju destilacije zelišč. Destilirali smo različne rastline – sivko, žajbelj, meliso, jelko… in nabralo se je zares veliko izkušenj.

Z vami bova Vinko in Eva Nedelko. Vinko je diplomiran inženir strojništva in poglobljeno obvladuje tehnični del destilacije in opreme. Jaz (Eva) sem aromaterapevt in skrbim za kakovost rastlin in končnih izdelkov.

Če ne želite izgubljati dragocenega časa za številna testiranja in učenje na napakah, nas kontaktirajte. Naše izkušnje in znanje od velikih do najmanjših skrivnosti smo pripravljeni podeliti z vami.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top