Trening vohanja

Preizkušena metoda za okrepitev zaznave vonjev

Si želite ponovno vzpostaviti ali izboljšati svojo sposobnost vohanja?

Vse več študij potrjuje, da trening vohanja pomaga pri ponovnem vzpostavljanju sposobnosti vohanja. Ne glede na to, če ste vonj izgubili pri poškodbi ali bolezni, trening vohanja vam lahko pomaga ponovno vzpostaviti predhodno stanje. Pri tem je zelo pomembno, da s treningom začnete čimprej po izgubi voha, saj čas ni na vaši strani.

Trening vohanja je naravna, neškodljiva in preprosta metoda, potrebujete pa vztrajnost in osredotočenost na vaš cilj – povrnitev vaše sposobnosti vohanja.

Zato smo za vas razvili program individualnega treninga vohanja. Prilagodimo ga vsakemu od vas posebej.

Kaj vam bo dal voden trening vohanja?

1. Zanesljiv okvir za uspešno delo

Naučili se boste zanesljivo izbrati svoje vonje, vam primeren čas in prostor izvajanja treningov ter zastaviti svojo dnevno rutino tako, da bo vaš trening uspešen. Pri tem vam bomo stali ob strani in vas po potrebi usmerjali.

2. Učinkovite tehnike vonjanja

Ni vseeno katero tehniko vonjanja uporabite. Veliko jih je in rezultati, ki jih z njimi lahko dosežete, so zelo različni. Pokazali vam bomo kako vonjati pravilno, ostati mentalno osredotočen in se povezati z vonjalnimi spomini.

3. Podporo pravilni mentalni nastavitvi

Včasih se ni lahko lotiti treninga vonjanja. To še posebno velja v trenutku, ko nimate vonja. Potrebna je pravilna notranja pozicija in motivacija. Naučili se boste, kako motivirati sami sebe v trenutkih dvomov in vztrajati na tej poti.

4. Podporo skupine

Če sodite med ljudi, ki jih motivira povezanost s skupino, vam bomo omogočili tudi to. Na vašo željo vas bomo povezali z drugimi udeleženci našega programa. Morda vam bo lažje vztrajati, če boste svoje izkušnje lahko delili.

5. Redno strokovno spremljanje vašega napredka

Trening vonjanja lahko izvajate dokler želite oz. se vam ne povrne vonj. Včasih je to daljši proces, zato je za vas lahko vzpodbudno, če vaš napredek spremljamo skupaj. Skupaj bomo redno spremljali vaš napredek in po potrebi tudi prilagodili postopke.

Kako trening vohanja poteka?

Želimo si, da je naše prvo srečanje osebno. Vemo, da gre tudi na daljavo, a osebni stik je še vedno nenadomestljiv. V dveh urah vam bomo predstavili vse, kar potrebujete za začetek treninga. Posvetili se bomo le vam ter vam program sestavili tako, da bo pisan samo na vašo kožo. Skupaj bomo izbrali eterična olja s katerimi boste nadaljevali trening. V kolikor vam razmere tega res ne dopuščajo, se lahko srečamo tudi virtualno.
V nadaljevanju boste trening izvajali sami. Trajanje treninga je povsem individualno in ni časovno omejeno. A bodite pripravljeni na to, da se bodo rezultati verjetno poznali šele čez nekaj tednov ali celo mesecev. Če boste pri izvajanju naleteli na težave, vam bomo vedno na voljo z dodatnimi nasveti. Vsake 2-4 tedne bomo skupaj preverili vaš napredek in vam po potrebi svetovali še kaj dodatnega.

Kdaj je trening prava izbira za vas?

  • če ste izgubili vonj (anosmija)
  • če bi si radi čimprej povrnili svoje normalno stanje vonja
  • če imate zelo šibek vonj (hiposmija)
  • če imate spremenjeno zaznavanje vonja (parosmija)
  • če ste s treningom že poskusili sami, a ste ugotovili, da vam koristi dodatna podpora

CENA TRENINGA VOHANJA

65 EUR

 

Cena treninga ne vključuje eteričnih olj, ki so potrebna za individualno delo.

Kaj cena treninga vključuje?

  • začetni osebni trening v trajanju 1-2 uri
  • vaš osebni voden program treninga
  • podporni kontakt z mentorico, vsake 2-4 tedne, na daljavo
  • spremljanje vašega napredka, vsake 2-4 tedne, na daljavo
  • možnost povezave z drugimi udeleženci programa
V primeru, da imate finančne težave, vendar nujno potrebujete aromaterapevtsko svetovanje, bomo po dogovoru ceno svetovanj prilagodili vašim zmožnostim.
Kako se lahko prijavite?

Prijavite se lahko tako, da nam pošljete sporočilo na naš e-naslov: info@eywineo.eu
ali nas pokličete na mobilno številko: 041 505 897.
Za termin treninga se lahko dogovorimo vsak delovni dan v tednu.

Kje se bomo srečali?

Srečali se bomo na lokaciji: Rošpoh-del 157b, 2351 Kamnica

Scroll to Top