Kdo bo z vami

EVA NEDELKO

- certificirana holistična aromaterapevtka
- ljubiteljica starih dišečih sort vrtnic
- destilarka lastne linije energijsko polnih eteričnih olj EYWINEO
- avtorica člankov in predavateljica
- ljubiteljica narave in ozaveščenega načina življenja
- pogosto na potovanjih po svetu
- lastnica Dišavnega vrta pri Vidi odprtega za javnost
- lastnica Evinega rožnega vrta z zbirko starih sort vrtnic

Evina aromaterapevtska pot

Ne da bi jo posebej načrtovala se je moja aromaterapevtska pot začela več kot deset let nazaj, ko so v moje življenje najprej vstopile dišeče stare vrtnice. Na domačem vrtu sem uredila bogat rožnik in ob raziskovanju njihovega vonja naletela na eterična olja. Poti nazaj ni bilo več, eterična olja so postala najprej moja strast, danes pa je ta strast prerasla tudi v profesionalno delo.
Aromaterapevstko znanje sem v celoto sestavljala po delčkih, kot mozaik. Najprej sem se lotila izobraževanj. Moje prvo izobraževanje je bila serija predavanj o Psihološki aromaterapiji pri Melani Kovač. Nadaljevala sem s Francosko aromaterapijo na ameriški School for Aromatic Studies pri Cathy Skipper in Jade Shutes. V razumevanje Delovanja eteričnih olj na viruse in imunski sistem sem se poglobila ob izobraževanju na Aromahead Institute pri Andrei Butje. Holistični pristop k aromaterapiji sem osvojila ob študiju programa Aromatic Medicine ponovno na School for Aromatic Studies pri Jade Shutes. Sem tudi imetnica slovenske NPK Aromaterapevt.
Teoretično pridobljeno znanje sem nato prenašala v prakso. Že pet let predano svetujem vsem, ki si želijo nasveta o zdravju koristni in varni uporabi eteričnih olj. Na začetku svoje poti sem navdušeno svetovala predvsem družinskim članom in prijateljem, odkar sem se aromaterapiji pri podjetju Eywineo posvetila tudi poklicno pa v okviru lastne posvetovalnice vsem ljudem, ki potrebujete mojo pomoč.
Danes je moja posebna strast holistična aromaterapija, ki celostno obravnava človeka in njegove težave. Zavedanje, da težave našega fizičnega telesa v veliki meri izvirajo iz duševnih blokad, prenašam tudi v svoje aromaterapevtsko delovanje. Eterična olja, ki jih čutim kot nezmotljive pomočnike in vodnike, so mi pri tem v neskončno oporo.

Scroll to Top