Aromaterapevtsko svetovanje

Zakaj aromaterapevtsko svetovanje?

Eterična olja so zelo koncentrirane esence rastlin, zato se jih uporablja PO KAPLJICAH. Precej znanja je potrebnega, da jih lahko uporabimo varno – na primeren način in v pravilni koncentraciji. V aromaterapevtski mešanici se moč eteričnih olj potencira in tako dobimo resnično mogočne pomočnike za premagovanje naših težav.
Aromaterapevtsko svetovanje je vedno individualno in čeprav si nekateri ljudje želijo hitrih nasvetov, se aromaterapevti temu izogibamo. Ljudje smo med seboj preveč različni, da bi lahko ena rešitev delovala enako dobro za vse.
Rezultat aromaterapevtskega svetovanja je individualno izdelan aromaterapevtski pripravek ter individualno prilagojene metode uporabe pripravkov, ki izhajajo iz celostne obravnave človeka in njegovih težav.

Potek aromaterapevtskega svetovanja

Kakšne sestavine uporabljamo v aromaterapevtskih pripravkih?

Če bi za terapevtske namene uporabili karkoli drugega, kot popolnoma naravna in kakovostna eterična olja, rastlinska olja in hidrolate, bi bilo to za aromaterapevta neetično. Prednost pri tem dajemo lokalno in trajnostno pridelanim izdelkom.
Posebej za terapevtske potrebe smo pripravili lastno linijo eteričnih olj in hidrolatov Eywineo, saj je na trgu zelo težko dobiti olja najvišje kakovosti. Destiliramo jih sami izključno iz kakovostnih lokalno gojenih rastlin. Tudi vsa olja in pripravki drugih proizvajalcev so izbrani premišljeno in po načelu vrhunske kakovosti.

Cene aromaterapevtskih svetovanj

Prvi svetovalni obisk

Trajanje: 90 min …………. 65 Eur

Potreben je, kadar naše svetovanje poiščete prvič. Vključena je popolna holistična ocena stanja, izbira in obrazložitev metode izvajanja, spremljanje še vsaj 3 mesece po obisku. En ponovni obisk ter nadaljnje telefonsko svetovanje je brezplačno.

Cena aromaterapevtskega pripravka je odvisna od sestave pripravka in ni vključena v ceni obiska.

Nadaljnji svetovalni obiski

Trajanje: 45 min …………. 35 Eur

Možni so po izdelani holistični oceni prvega obiska, tudi zaradi drugih težav. Vključena je dopolnilna holistična ocena stanja, izbira in obrazložitev metode izvajanja, spremljanje še 1 mesec po obisku. Nadaljnje telefonsko svetovanje je brezplačno.

Cena aromaterapevtskega pripravka je odvisna od sestave pripravka in  ni vključena v ceni obiska.

Kratki posvetovalni obisk

Trajanje: 30 min ………….. 25 Eur

Namenjeni so krajšim posvetom o manjših težavah ali izbiri primernih eteričnih olj. Vključena je enostavna ocena stanja in obrazložitev metode izvajanja, spremljanje še 2 tedna po obisku. Nadaljnje telefonsko svetovanje je brezplačno.

Cena izbranega eteričnega olja, pripravka ali hidrolata ni vključena v ceni obiska.

V primeru, da imate finančne težave, vendar nujno potrebujete aromaterapevtsko svetovanje, bomo po dogovoru ceno svetovanj prilagodili vašim zmožnostim.

Kako nas najdete?

Pred vašim prvim obiskom bi se radi na kratko telefonsko pogovorili z vami. Zato nas lahko pokličete na mobilno številko: 041 505 897.
Kasneje nam lahko tudi pošljete sporočilo na naš e-naslov: info@eywineo.eu
Za termin svetovanja se lahko dogovorimo vsak delovni dan v tednu.
Svetovanje poteka na lokaciji: Rošpoh-del 157b, 2351 Kamnica

Veseli bomo, če vam bomo lahko pomagali!

Scroll to Top