Delavnica: KOZMETIKA BREZ KOZMETIKE, Eva Nedelko

25.11.2023
- 10:00h
do 25.11.2023
- 13:00h
JOGA KLUB MARIBOR, Črtomirova 11, Maribor

Delavnica o drugačni kozmetiki

Ste vedele, da vse, kar nanesemo na kožo, v desetih minutah pristane v krvnem obtoku?

Zato seveda ni vseeno, kako izbiramo našo kozmetiko. S to delavnico vas želimo opozoriti na možnost življenja tudi brez “kozmetike”. Nego kože seveda potrebujemo, a sodobni načini izbire in uporabe kozmetike, ki jih mnogokrat diktirata pomanjkanje časa in marketing kozmetične industrije, so vredni resnega razmisleka.

Hiter tempo vsakodnevnega življenja zahteva od nas hitre rešitve tudi na področju kozmetike. Te pa so mnogokrat zelo oddaljene od naravnih in telesu prijaznih izdelkov. Zato bomo na tej delavnici ponovno odkrivale pozabljene preproste pristope h kozmetiki, razbijale naučene mite in se naučile za svojo kožo poskrbeti same. Če se vam zdi, da je izdelava krem za vas preveč zapletena, vam bomo na enostaven način pokazali, da krem morda niti ne potrebujete.

Seveda bomo na delavnici tudi praktične. Ob teoretični razlagi boste izdelale tudi svojo kozmetiko, povsem naravno, dišečo in prilagojeno samo vašim potrebam. Zagotavljamo vam, da boste po tej delavnici na kozmetiko pogledale z drugačnimi očmi!

Galerija delavnice

Mnenja udeleženk

V prijetnem ambientu, v dobri druzbi, ter natančno, umirjeno in hkrati strokovno podajanje znanja, naše Eve, te očara in zasvoji. – Vera

Prav prijetno je bilo v taki sproščeni atmosferi in v fajn družbi pridobivati teoretično in praktično znanje. Še triletnica je uživala. – Dani

Še enkrat hvala za zelo profesionalno izvedeno delavnico ter čudovito izbiro prostora. – Vida

Zelo sem uživala na delavnici, v zelo prijetnem ambientu. Če bi morala oceniti od 1 do 10, bi dala oceno 10 😊 (za organizacijo, vsebino, izvedbo…). 
Hvala tudi za vse ostale nasvete za ženske, bi si želela še več takšnih druženj.  – Elizabeta

 

 

Scroll to Top