ŽAMETNA MEŠANICA HIDROLATOV

smilj-sivka-muškatni žajbelj

Loading...

ŽAMETNA MEŠANICA HIDROLATOV

13,00

5/5

Prvovrstna pomoč za vašo kožo!

100 % naravna mešanica hidrolatov, brez konzervansov

Količina: 100 ml

Vsebuje hidrolate: muškatnega žajblja, sivke, smilja

Rastišče rastlin: Dišavni vrt pri Vidi, Slovenija, Dalmacija

Način vzgoje rastlin: gojeno

Način izdelave: parna destilacija, klasična metoda

Vrsta vode: izvirska voda

Datum izdelave: 2023

Availability: Na zalogi

Loading...

ŽAMETNA MEŠANICA HIDROLATOV je izdelek, ki ga lahko uporabljate pri dnevni negi obraza kot tonik in kot vlažilno podlago pred nanosom kreme ali olja za obraz. Želeli smo, da bi bila uporabna za večino ljudi z različnimi tipi kože. Ustrezala bi naj tako tistim z nekoliko bolj mastno kot tudi tistim z nekoliko bolj suho kožo in seveda vsem vmes. Zato smo v dišeči mešanici hidrolatov kombinirali hidrolate sivke, smilja in muškatnega žajblja. Dodali jim nismo ničesar drugega, saj so že sami hidrolati dovolj, da ustvarijo prijetno božajočo kombinacijo vonjev in učinkov za dušo in telo.

Tako kot pri čajih tudi pri hidrolatih velja, da rastline v mešanicah ustvarjajo sinergije. Njihovi učinki ne samo, da se seštevajo, celo potencirajo se lahko. V rastlinskem svetu 1+1+1 ni enako 3 ampak je lahko tudi 12. Zakaj je temu tako ni prav jasno, a ta princip človeštvo pozna že vse iz starih časov. S pridom se uporablja pri sestavi čajnih mešanic, podobno pa velja tudi v svetu hidrolatov in eteričnih olj.

Hidrolat sivke slovi kot najbolj vsestranski, hidrolat smilja je anti-ageing prvak med hidrolati z odličnimi regenerativnimi učinki za zrelo kožo, hidrolat muškatnega žajblja ima čudovit vonj in je priporočljiv tudi za bolj mastno kožo. Kombinacija teh hidrolatov zato lahko prinaša negovalne, protivnetne in regenerativne učinke za različne tipe kože ter ima tudi prijeten vonj. Več o vsakem posameznem hidrolatu lahko preberete na straneh, kjer predstavljamo vsakega posebej.

Stekleničke ŽAMETNE MEŠANICE HIDROLATOV so zaprte s priročnim pršilnim nastavkom, ki omogoča enostavno uporabo. ŽAMETNO MEŠANICO HIDROLATOV lahko samo razpršite po koži, po potrebi tudi večkrat v dnevu. Pri tem se zanesite na svoj občutek, saj je naše telo najbolj zanesljiv ocenjevalec.

Preizkusite izdelek ŽAMETNA MEŠANICA HIDROLATOV jo na svoji koži in se prepričajte sami!

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Smilj Hidrolat Eywineo

  SMILJ hidrolat

  Helichrysum italicum
  12,00
 • Hidrolat Muškatni žajbelj Eywineo

  MUŠKATNI ŽAJBELJ hidrolat

  Salvia sclarea
  12,00
 • Osvežilna mešanica hidrolatov EywineoOsvežilna mešanica hidrolatov Eywineo

  Osvežilna MEŠANICA HIDROLATOV

  žajbelj-poprova meta-timijan
  18,00
 • Hidrolat Sivka Eywineo

  SIVKA hidrolat

  Lavandula angustifolia
  12,00
E-novice
Prijavite se na e-novice
Kontakt
Scroll to Top