ETERIČNO OLJE MELISE – SVETLOBA V MRAKU STRAHOV

Vedno znova me prevzame, ko lahko opazujem dobrodejno delovanje eteričnih olj. Marsikaj se da naučiti iz teorije, a ko vidiš teoretično znanje delovati v praksi, tega ne pozabiš več nikoli.

Tako smo na zadnji skupinski delavnici delali z eteričnim oljem melise. Večina udeležencev ga ni poznala od prej. Zaradi značilnega citrusnega vonja so celo mislili, da gre za olje limone. Skozi poglobljeno doživljanje vonja smo opazovali vpliv eteričnega oja na naše počutje, čustva, razpoloženje. Dlje časa kot smo se povezovali z njegovim vonjem, več plasti njegovega delovanja smo odkrivali. Po kakšne dobre pol ure je prva udeleženka vstala s stola, ni zmogla več sedenja. Tako globoko se je sprostila, da je morala leči in pri priči se je potopila v spanec. Čez nekaj minut ji je sledila naslednja udeleženka in za njo še ena. Le kaj se dogaja, sem takrat pomislila, četrtina skupine je zaspala! Po približno dvajsetih minutah spanca so se vse tri udeleženke prebudile, popolnoma prenovljene in globoko spočite.

Doživela sem živo demonstracijo delovanja melisinega eteričnega olja ‘par excellence’. Globoko pomirja, sprošča in kar je teh časih polnih strahov zelo pomembno – pomaga pri premagovanju najrazličnejših globokih strahov ter negotovosti in nespečnosti, ki ju taki strahovi povzročajo. Za uporabo ni potrebno nobeno posebno znanje in tudi ne velike količine olja. Samo miren kotiček, sproščeno vzdušje in vonjanje eteričnega olja. Ena kapljica na čistem kosmu vate bo povsem zadostovala. Seveda pa mora biti olje kakovostno, popolnoma naravno, energijsko polno.

Če bo ta zapis pomagal komu med vami, ki ga berete, bom zelo vesela. Poskusite tudi sami. In ko vam bo uspelo, podelite svojo izkušnjo še z nami.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top