Voden ogled rožnega vrta: ZMENEK Z VRTNICAMI

25.05.2024 - 10:00
do 26.05.2024 - 18:00
Evin rožni vrt, Rošpoh-del 157b, 2351 Kamnica

Vabljeni na neponovljivo doživetje na vrtu omamno dišečih starih vrtnic, ki je možno le dva dni v letu.Letos bo to v soboto 25. in nedeljo 26. maja.

Kaj se bo dogajalo?

Eva je na svojem rožnem vrtu v petnajstih letih ustvarila zasebno zbirko več kot stotih sort starih vrtnic, ki rastejo v razmerah, kakršnih poznavalci za rast vrtnic navadno ne priporočajo. Zato je ta vrt čudovit dokaz o trdoživosti in odpornosti starih sort vrtnic.

Na sprehodu po vijugavih potkah njenega vrta vam bo prenesla izkušnje z ustvarjanjem vrta ter vrtnarsko skrbjo za vrtnice in rožni vrt. Vrtnice vam bo predstavila v luči, v kakršni jih iz klasičnega védenja o njih še ne poznate.

Sprehod boste sklenili z vrtničnim senzoričnim razvajanjem – z okušanjem vrtničnih dobrot ter s spoznavanjem različnih odtenkov vrtničnih eteričnih olj in hidrolatov.

Lokacija dogodka

Evin rožni vrt

Rošpoh-del 157 b, 2351 Kamnica pri Mariboru

Termini ogledov

Termin 1: sobota 25.5. ob 10.00 – 12.00 – POLNO!!

Termin 2: sobota 25.5. ob 16.00 – 18.00 – POLNO!!

Termin 3: nedelja 26.5. ob 10.00 – 12.00 – POLNO!!

Termin 4: nedelja 26.5. ob 16.00 – 18.00

Ponudba prevozov - stanje 23.5.

V duhu trajnostnega delovanja spodbujamo skupne prevoze. Z veseljem vas bomo na vašo željo povezali med seboj.

Vrhnika – Termin 3

Slov. Bistrica – Termin 4

Cena ogleda

15 EUR

Cena vključuje:

-voden ogled Evinega rožnega vrta

-ogled preko 100 sort dišečih starih vrtnic

-predstavitev vzgoje vrtnic v težavnih rastnih razmerah

-sladko vrtnično pogostitev

-10 % popust za nakup vrtničnih izdelkov EYWINEO

Vrtnični hidrolati Eywineo

Eva Nedelko

Eva je destilarka, aromaterapevtka, ljubiteljica starih sort vrtnic, avtorica in predavateljica. Zaključila je magistrski študij finančnega managementa ter se že med delom na finančnem področju postopno preusmerila v destilacijo in aromaterapijo. Zasnovala je Dišavni vrt poln tradicionalnih slovenskih zelišč in Evin rožni vrt z zbirko dišečih starih sort vrtnic, ki se jim posveča z veliko strastjo. Predano delo z vrtnicami ji je odprlo pot do višjih zaznav in preučevanje njihovega vonja jo je povezalo s svetom eteričnih olj. Končala je več mednarodno priznanih aromaterapevtskih izobraževanj. Je tudi imetnica slovenske NPK Aromaterapevt in soavtorica knjige “Zbogom utrujenost – Kako do več energije 2“.

Več kot devet let se ukvarja z destilacijo eteričnih olj najvišje čistosti, ki jih je združila v blagovno znamko EYWINEO. Ob tem tudi že pet let predano svetuje vsem, ki si želijo nasveta o zdravju koristni uporabi eteričnih olj. Svoje znanje z veseljem predaja naprej na delavnicah o destilaciji in aromaterapiji.

Prijava na dogodek najkasneje do četrtka 23.5. preko spodnjega prijavnega okna.

Več informacij na info@eywineo.eu ali 041 505 897.

Prijava na ZMENEK Z VRTNICAMI

Prijavi se na dogodek

Deli:
Scroll to Top