GONG MEDITACIJA V DIŠAVNEM VRTU

23.07.2023 - 06:00
do 23.07.2023 - 20:00
Dišavni vrt pri Vidi, Srednje pri št. 31, 2354 Bresternica

Zdravljenje z zvokom je starodavna umetnost, ki jo vzhodnjaki že tisočletja uporabljajo za pomiritev in uravnavanje uma. Tako tudi ponovno uravnovešajo telo s sproščanjem napetosti in subtilnih energijskih blokad. S pomočjo ponovne uskladitve celičnih vibracij na določeno frekvenco podprejo optimalno zdravje telesa. Zvočne kopeli so globoko pomirjujoče za um, saj nam pomagajo ohraniti pozornost navznoter. Zvok nam je pri tem lahko v čudovito pomoč. Naš um ne more nasprotovati zvoku in vibracijam posod, gonga in drugih instrumentov. Morda bo poskusil, a zvok bo vedno zmagal. Slišimo ga sicer z ušesi, vendar pa vpliva tudi na celotno telo. Pogosto nas bo pustil v tako blaženem stanju, da ga je težko razložiti ali si ga predstavljati. 

Zvočna kopel je potopitev v čudovite zvoke in vibracije, ki zdravijo naše telo, um in duha. Vse v vesolju, vključno z našim telesom, je sestavljeno iz vibracij. Vsak organ in celica vibrira na določeni frekvenci. Zvok in vibracije potujejo do 5-krat učinkoviteje skozi vodo in ker smo sestavljeni iz vsaj 70 odstotkov vode, lahko občutimo vibracije in njihove učinke na celični ravni. Doživeli boste globoko sprostitev ter globok občutek miru in dobrega počutja.

 

Prisluhnili bomo tudi petju manter. Ko prepevamo mogočne starodavne mantre, afirmacije ali zdravilne pesmi, postanemo eno s peto energijo. Petje manter še bolj aktivira subtilne energijske centre in nas umiri, sprosti in navda z radostjo.

Ob vodeni meditaciji nas bodo ves čas razvajali magični zvoki in vibracije gonga, tibetanskih posod, kristalne posode, antične delfinke, koshi zvončkov, kalimbe, šamanskega bobna in ostalih holističnih glasbil.

Pred začetkom zvočne meditacije se bomo podali na voden senzorični sprehod skozi Dišavni vrt. Skozi čut vonja se bomo s pomočjo eteričnih olj povezali z aromatičnimi zelišči, ki rastejo na njem. Po vrtu nas bo vodila aromaterapevtka Eva Nedelko.

Z nami bosta Patricija Roj in Marko Pocrnjič. Glasba predstavlja nepogrešljiv del njunega življenja. Ko sta srečna ali ko sta žalostna, ko iščeta odgovore na življenjska vprašanja, ko sta postavljena pred izzive, povabita glasbo na obisk in se ji prepustita. Najraje ob Markovem igranju na ukulele, ki ga pospremi Patricija s svojim čarobnim glasom. V odnosu sta povezala medsebojno ljubezen ter skupno ljubezen do glasbe, vibracij in duhovnosti. Iz tega črpata navdih in energijo za naša čarobna srečanja. Na njih s pozitivno in umirjeno energijo, s Patricijino meditacijo in zvoki, ki jih Marko privabi iz različnih holističnih glasbil poskrbita, da domov odidete napolnjeni z energijo, dobre volje in pripravljeni na nove izzive življenja.

Lokacija: DIŠAVNI VRT PRI VIDI

Naslov: Srednje pri št. 31, 2354 Bresternica

Termin: NEDELJA 23. 7. ob 18.00

Prispevek: 15 EUR

Prijave: info@soulshinejoga.si

Prijave so zaprte

Deli:
Scroll to Top