DESTILACIJA ZELIŠČ, TUDI ČE NIMATE LASTNEGA DESTILATORJA

Smo tik pred novo sezono destilacij zelišč, nekateri ste morda že v njej. Tudi če nimate lastnega večjega destilatorja so vam destilacije dosegljive z našo pomočjo. Potrebnih je le dovolj lastnih zelišč in želja iz njih pridelati lastno eterično olje ali hidrolat. Z izkušnjami več kot sto opravljenih destilacij različnih zelišč za naša eterična olja EYWINEO, vam z veliko dobre volje in srčnosti pomagamo pridobiti vaše eterično olje oziroma hidrolat.

Vinko je po izobrazbi strojnik in zelo dobro obvladuje tehnični del postopka. Jaz (Eva) sem aromaterapevt in ljubitelj rastlin; destilacijam dajem dotik ženstvenosti.

Za naravno parno destilacijo v našem 70 litrskem destilatorju potrebujete od 20 do 25 kilogramov zelišč. Možna je tudi destilacija s polovično količino zelišč. Zelišča predhodno pripravite po naših navodilih. Če boste želeli, vam lahko za destilacijo pripravimo tudi čisto izvirsko vodo. Celoten postopek traja približno 3 ure, pri čemer je vključena tudi separacija in filtracija olja in hidrolata.

Za več informacij in rezervacijo termina nas kontaktirajte na e-mail: info@eywineo.eu ali mobi: 041 505 897.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top