AROMA-LEDENKO, 4-dnevni odklop na Pagu, Emil Ledenko in Eva Nedelko

30.04.2023
- 17:00h
do 03.05.2023
- 15:00h
Hotel Lastura, Murve 4, Novalja, Hrvaška
AROMA-LEDENKO 23

Pridružite se nam na prijetnem spomladanskem 4-dnevnem AROMA-LEDENKO odklopu na hrvaškem otoku Pagu.

Namenili smo ga vsem, ki iščete učinkovite tehnike sproščanja vsakdanjega stresa in lajšanja težav. Stran od domačega okolja, običajnih dnevnih rutin in v čudovitem morskem okolju se vam lahko zgodijo čudežni premiki vaše notranjosti. Napolnili se boste s svežo energijo, spoznali podobno misleče ljudi ter se prenovljeni vrnili nazaj v vsakdan.

Stres je za sodobnega človeka najpogostejši vzrok bolezni. Veliko lažje se je spoprijeti z njim, če obvladamo primerne tehnike sproščanja telesa in duha. Veliko jih je in ena od njih so tudi kopeli v hladni vodi, ki so dokazano učinkovita metoda za nevtralizacijo stresa in krepitev imunskega sistema. Pravilne tehnike dihanja so pri tem bistvenega pomena. Dodatno lahko učinek okrepimo še z izbranimi tehnikami vonjanja eteričnih olj, ki nam nudijo močno in obenem prijetno oporo.

Na AROMA-LEDENKO odklopu  vas bo EMIL LEDENKO vodil skozi vaše prve kopeli v hladni morski vodi. S svojimi bogatimi izkušnjami iz hladnih in ledenih kopeli bo poskrbel, da se boste v hladni morski vodi počutili varno in popolnoma pripravljeni za ta izziv. In kdo ve, morda se na osnovi teh izkušenj nekega dne odločite tudi za kopeli v ledeni vodi.

EVA NEDELKO vas bo s pomočjo svojih aromaterapevtskih izkušenj popeljala skozi labirint povezav med aromami in našimi skrivnostnimi notranjimi svetovi. Ugotovili boste, da lahko tudi čut vonja vodi do neslutenih sprememb v vaši notranjosti, če si boste to le dovolili.

Galerija odklopa

Komentarji udeležencev

Dobili smo čudovita znanja in izkušnje, šli čez svoj omejujoči um skozi dih, izkusili hladen potop v mrzli vodi. Stkali smo nova prijateljstva in znanja ter izmenjali izkušnje. Na novo srečanje še kdaj. – Lea

Izjemno je prava beseda, doživetje pa je vrhunsko ❤️Vesna

Vse je bilo super – hladne kopeli v morju, delavnice, a še posebno sem uživala v izletih. Nobene prisile ni bilo, nobenih odvečnih razlag, samo pristna narava in občutek varnosti. – Brigita

 

Scroll to Top