AROMA-JOGA, 4-dnevno sproščanje na Pagu, Eva Nedelko in Patricija Roj

18.05.2023
- 17:00h
do 21.05.2023
- 15:00h
Hotel Lastura, Murve 4, Novalja, Hrvaška
AROMA-JOGA 23

Drage ljubiteljice in ljubitelji joge, morja in aromatično-zvočnih popotovanj!

V prijetnem spomladanskem mesecu maju vas toplo vabimo na 4-dnevno AROMA-JOGA sprostitev na hrvaškem otoku Pagu.

Namenjena je vsem vam, ki bi se radi s pomočjo joge in čutov vonja in sluha naučili učinkovitih tehnik sproščanja, prenovili svoje počutje ter se sveži in polni energije vrnili v vsakdan. Ponovno se bomo družili ob slikovitem morskem zalivu, ki nas je s svojo posebno energijo povsem prevzel že lani.

Stres in izgorelost sta žalostna spremljevalca našega vsakdana in veliko lažje se je spoprijeti z njima, če obvladamo primerne tehnike sproščanja. Veliko je načinov in tehnik za to. Na AROMA-JOGA sprostitvi vam bomo predstavili fizično in duhovno aktivne ter dišeče pristope za lažje in učinkovitejše sproščanje, seveda s poudarkom na jogi in aromaterapiji.

Od vsakdana se bomo umaknili ob morje, kjer se bomo ob podpori joge skupaj predajali čutenju ozaveščenih gibov in vdihov. Starodavne tehnike vodenih zvočnih sproščanj nam bodo pomagale odstranjevati naše energijske blokade. Čut vonja nas bo ob spremljavi eteričnih olj vodil k prepoznavi in premikom naših čustvenih blokad. Pravilne tehnike dihanja in vonjanja nam bodo na tem popotovanju v izdatno podporo.

Prijetna energija izjemnega kraja našega druženja nas bo pri vsem tem izdatno podprla.

Z vami bosta PATRICIJA ROJ, izkušena inštruktorica različnih načinov joge, in EVA NEDELKO, certificirana holistična aromaterapevtka in destilarka.

Kaj so povedale AROMA-JOGA udeleženke....

Dobila sem veliko več, kot sem pričakovala. Hvala! – Anastazija 

 

Počutila sem se popolnoma sprejeto, ne glede na to kaj sem rekla ali naredila. – Saška

 

Na AROMA-JOGA sproščanju sem bila drugič. Mislila sem, da se bodo vsebine ponavljale, a sem dobila veliko novega. Fajn je bilo. – Alenka

 

Hvala za čudovito druženje! – Ana

Galerija AROMA-JOGA dogajanja

Scroll to Top