DVOJEC HIDROLATOV IGLAVCEV

Abies alba & Picea abies

Sale!

DVOJEC HIDROLATOV IGLAVCEV

15,00

Hidrolata BELA JELKA in POHORSKA SMREKA

100 % naravna, nerazredčena, brez konzervansov

Količina: 2 x 100 ml

PO 25% NIŽJI CENI !

Na zalogi

Opis

Decemberski in še posebno božični dnevi so tisto obdobje, ko si običajno vzamemo nekaj več časa zase in za svojo družino. Skupaj posedimo ob mizi v kuhinji, ob kaminu v dnevnem prostoru ali preprosto kjerkoli, kjer se dobro počutimo. Lep vonj prostora je tisto, kar naredi take trenutke še bolj dragocene.

Pri EYWINEO vam prav za taka doživetja po ponujamo kombinacijo dveh slovenskih lokalnih hidrolatov – BELE JELKE, ki v prostore prinaša družinski in božični vonj, ter POHORSKE SMREKE, ki pričara občutek sprehoda po globokem pohorskem gozdu. Uporabite ju v sobnem izparilniku ali difuzorju in pomagala vam bosta k umirjenemu in sproščenemu doživljanju skupnih družinskih trenutkov.

Če želite, ju lahko med sabo tudi kombinirate v poljubnem razmerju in si tako ustvarite povsem svojo individualno dišavo za prostor. In ker je s  hidrolati obogaten zrak tudi dobrodejen za dihala, boste hkrati poskrbeli tudi za svoje zdravje.

Več o učinkovanju obeh hidrolatov lahko preberete na straneh o HIDROLATU JELKE in HIDROLATU SMREKE

Mnenja

Za to objavo še ni mnenj

Prvi oddajte mnenje za “DVOJEC HIDROLATOV IGLAVCEV”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


Notice: Undefined index: comment-form-dt-privatepolicy in /home/eywine15/public_html/wp-content/themes/dreamspa/framework/register-functions.php on line 734