ETERIČNA OLJA ZA POTI V NOVE ČASE

Seminar o duhovnem delu z eteričnimi olji

Zahtevnost časa v katerem živimo nam po drugi strani odpira tudi neslutene nove možnosti. Ta konec tedna se bomo potopili v posebna in pogosto manj znana eterična olja – mojstre za prihajajoči kvantni preskok v novo. Z različnimi pristopi se bomo naučili ne le razumeti višja življenjska načela, ki jih nosijo s sabo ta olja, temveč jih tudi vedno bolj utelešati. Prenašajo lastnosti, ki nam pomagajo narediti resnične korake v novo. Vsak čas ima svoja zdravila – zato je jasno, da za današnji čas potrebujemo drugačna olja kot do sedaj. V tej situaciji so izbrana eterična olja strokovnjaki. Skozi skupinski proces bomo odprli tudi globlje duhovne ravni olj.

Tokrat bomo gostje destilarjev Eve in Vinka, katerih izjemna olja in čudovita lokacija nam dajejo edinstven prostor za globoke procese in spremembe.
Poleg odprtega srca za ta seminar niso zahtevana posebna predznanja.
Veselimo se osvežilnega, presenetljivega in transformativnega seminarja.
Thomas photo
Thomas von Rottenburg je naturopat, duhovni raziskovalec, avtor in predavatelj na mednarodnih izobraževanjih in seminarjih od leta 1993.
Sprva je živel v Berlinu, od leta 2011 pa živi v Šempasu v Sloveniji.
Poudarek njegovega dela: eterična olja, duševno delo z eteričnimi olji in
terapevtsko delo z zodiakalnimi bitji.
Več o Thomasu von Rottenburgu na tej povezavi.
Seminar bo potekal v nemškem jeziku, zagotovljen je prevod v slovenščino. Cena seminarja je 120 EUR (možni so popusti). Prijave so možne na e-mail: info@eywineo.eu ali mobi: 041 505 897 (Eva Nedelko). Seminar se začne v petek ob 18h in konča v nedeljo ob 16h.
Nastanitev in prehrana je v času seminarja možna na Izletniški kmetiji Žunko, kjer bo potekal tudi seminar. Za prenočišče v skupni sobi z zajtrkom je cena 20 EUR/osebo, v dvoposteljni sobi je cena 30-40 EUR/osebo. Doplačilo za vegetarijansko kosilo ‘na žlico’ znaša 7 EUR/osebo. Sprejemajo tudi turistične bone.
Več o izletniški kmetiji Žunko na tej povezavi.