• Slovenščina
  • Angleščina

Aromaterapevtsko svetovanje

Svet eteričnih olj, destilacije in aromaterapije

Zakaj aromaterapevtsko svetovanje?

Eterična olja so zelo koncentrirane esence rastlin. Precej znanja je potrebnega, da jih lahko uporabimo varno, na primeren način in v pravilni koncentraciji. V aromaterapevtski mešanici se moč eteričnih olj potencira in tako dobimo resnično mogočne pomočnike za premagovanje naših težav.

Aromaterapevtsko svetovanje je vedno individualno in čeprav si nekateri ljudje želijo hitrih nasvetov, se aromaterapevti temu izogibamo. Ljudje smo med seboj preveč različni, da bi lahko ena rešitev delovala enako dobro za vse.

Rezultat aromaterapevtskega svetovanja je individualno izdelan aromaterapevtski pripravek ter individualno prilagojene metode uporabe pripravkov, ki izhajajo iz celostne obravnave človeka in njegovih težav.

DSCN0280_62dpi_640x640

Potek svetovanja

http://www.dreamstime.com/stock-image-essential-aroma-oil-bottle

Zelo pomembno nam je prvo srečanje z vami, na katerem si preko osebnega stika ustvarimo holistično sliko o vaših težavah. Traja približno 90 minut in je daljše od morebitnih kasnejših srečanj. Poteka v prijetni in sproščeni atmosferi, pri tem nam je v pomoč pripravljen vprašalnik. Informiramo se o vašem fizičnem, psihičnem in energetskem stanju, vaših potrebah in navadah. Pri tem upoštevamo tudi morebitne postavljene medicinske diagnoze.

Prvo srečanje ob začetku našega sodelovanja je vedno osebno, kasneje so možni tudi telefonski ali drugi elektronski kontakti.

Aromaterapevti imamo na razpolago številne metode, ki vam jih lahko svetujemo kot pomoč pri odpravljanju vaših težav. Izbira primerne metode je vedno odvisna tudi od vaših želja in možnosti. Poučimo vas o pravilnem izvajanju metode ali vam po potrebi priporočimo tudi druge komplementarne metode.

Pred izbiro metode preverimo tudi vaše olfaktorne preference. Vonji, ki so vam posebno blizu ali daleč, namreč veliko povedo o vašem psihofizičnem stanju in so dodaten kriterij pri izbiri metode in izdelavi aromaterapevtske mešanice.

Aromaterapevstko mešanico sestavimo po vašem odhodu. Včasih traja proces izdelave tudi nekaj dni, saj moramo zadovoljiti številne kriterije. Boljši kot je aromaterapevt, kompleksnejši sistem kriterijev si pri izdelavi aromaterapevtskih mešanic zastavi.

O pripravljeni aroamterapevtski mešanici vas obvestimo na dogovorjen način. Dobili boste tudi natančna navodila o načinu in pogostosti uporabe. Prevzem je nato možen osebno ali pa preko poštne dostave.

Po zaključenem obisku pri nas ne ostanete sami. Po dveh tednih preverimo vaše stanje na dogovorjen način. Po potrebi se lahko dogovorimo za ponovno srečanje, pripravimo lahko tudi spremenjeno aromaterapevtsko mešanico, če vaše stanje to zahteva.

V primeru dilem se lahko kadarkoli v teku sodelovanja telefonsko obrnete na nas za dodatna pojasnila. Z veseljem vam bomo pomagali!

Kakšne sestavine uporabljamo v aromaterapevtskih mešanicah?

Če bi za terapevtske namene uporabili karkoli drugega, kot popolnoma naravna in kakovostna eterična olja, rastlinska olja in hidrolate, bi bilo to za aromaterapevta neetično. Prednost pri tem dajemo lokalno in trajnostno pridelanim izdelkom.

Prav za terapevtske potrebe smo pripravili lastno linijo eteričnih olj in hidrolatov Eywineo. Nastala je zaradi želje po delu z energijsko polnimi eteričnimi olji, ki jih na trgu ni bilo moč najti. Destiliramo jih sami izključno iz kakovostnih lokalno gojenih rastlin in ob visoki energijski zavesti destilarja.

Kompozicija_15__3

Cene aromaterapevtskih svetovanj

Prvi svetovalni obisk

Trajanje: 90 min …………. 60 Eur

Vključena je popolna holistična ocena stanja, izbira in obrazložitev metode izvajanja, spremljanje po obisku še 3 tedne. En ponovni obisk ter nadaljnje telefonsko svetovanje je brezplačno.

Cena aromaterapevtske mešanice je odvisna od sestave mešanice in ni vključena v ceno obiska.

Nadaljnji svetovalni obiski

Trajanje: 45 min …………. 30 Eur

Vključena je dopolnilna holistična ocena stanja, izbira in obrazložitev metode izvajanja, spremljanje po obisku še 3 tedne. Nadaljnje telefonsko svetovanje je brezplačno.

Cena aromaterapevtske mešanice je odvisna od sestave mešanice in  ni vključena v ceno obiska.

Kratki posvetovalni obisk

Trajanje: 30 min  …………..  20 Eur

Vključena je enostavna ocena stanja, izbira in obrazložitev metode izvajanja. Nadaljnje telefonsko svetovanje zaradi iste težave je brezplačno.

Cena izbranega eteričnega olja, mešanice ali hidrolata ni vključena v ceno obiska.

Kako nas lahko najdete?

Pred vašim prvim obiskom bi se radi na kratko telefonsko pogovorili z vami. Zato nas lahko pokličete na mobilno številko: 041 505 897

Kasneje nam lahko tudi pošljete sporočilo na naš e-mail naslov: info@eywineo.eu

Za termin svetovanja se lahko dogovorimo vsak delovni dan v tednu.

Svetovanje poteka na lokaciji: Rošpoh-del 157b, 2351 Kamnica

Veseli bomo, če vam bomo lahko pomagali!