Drage ljubiteljice in ljubitelji joge, morja in aromatično-zvočnih popotovanj!

V prijetnem poznopoletnem mesecu septembru vas toplo vabimo na 4-dnevno AROMA-JOGA sprostitev na hrvaškem otoku Pagu.

Namenjena je vsem vam, ki bi se radi s pomočjo joge in čutov vonja in sluha naučili učinkovitih tehnik sproščanja, prenovili svoje počutje ter se sveži in polni energije vrnili v vsakdan.

Stres in izgorelost sta žalostna spremljevalca našega vsakdana in veliko lažje se je spoprijeti z njima, če obvladamo primerne tehnike sproščanja. Veliko je načinov in tehnik za to. Na AROMA-JOGA sprostitvi vam bomo predstavili fizično in duhovno aktivne ter dišeče pristope za lažje in učinkovitejše sproščanje.

Od vsakdana se bomo umaknili ob morje, kjer se bomo ob podpori joge skupaj predajali čutenju ozaveščenih gibov in vdihov. Starodavne tehnike vodenih zvočnih sproščanj nam bodo pomagale odstranjevati naše energijske blokade. Čut vonja nas bo ob spremljavi eteričnih olj vodil k prepoznavi in premikom naših čustvenih blokad. Pravilne tehnike dihanja in vonjanja nam bodo na tem popotovanju v izdatno podporo.

Prijetna energija izjemnega kraja našega druženja nas bo pri vsem tem izdatno podprla.

Kako bodo tekli naši dnevi?

Dan bomo začeli z nežno jogo za prebujanje, ob morju, na pesku ali v senci dreves. Skrbno izbrane vaje in meditacije nas bodo pripravile na nov dan, nas odpeljale stran od motečega vrveža vsakdana ter nas povezale s samimi sabo.

Dopoldanski deli dnevov, ko imamo energije običajno največ, bodo namenjeni pridobivanju novih znanj. Delavnice bogate s teorijo in prakso nam bodo odstirale nove pristope k tehnikam sproščanja in dobrega počutja. Rdeča nit vsega dogajanja bosta joga, ki ponuja zakladnico duhovnih in telesnih vaj, ter aromaterapija, ki za doseganje podobnih ciljev kot joga uporablja čut vonja. Predznanja za to niso potrebna, le dobra volja in odprto srce.

Popoldanske dele dnevov bomo izkoristili za izlete v naravo. Fizična aktivnost in povezava z naravo sta zelo učinkovita pomočnika pri premagovanju stresa. Zato se bomo skupaj podali na dva krajša pohoda po dih jemajoči naravi, ki je povsem drugačna, kot smo je vajeni pri nas.

Zvečer se bomo ponovno posvetili jogi, si privoščili zvočno popotovanje s Patricijinim čudovitim glasom in njenimi gongi, skupaj bomo prepevali ob morju in svečkah….

Dovolj bo tudi prostega časa, ki ga bomo lahko izkoristili za sprehode, kopanje, meditacije in dišeče pogovore.

Več o dogajanju

Jutranja GONG-JOGA

Jutranja joga ima prav posebno moč. Z nasmehom bomo s tekočimi gibi raztegnili telo, zbudili um in napolnili dušo. Pozdrav soncu (sanskrtsko Surja Namaskar) je starodavna jogijska tehnika, ki smo jo prejeli od razsvetljenih modrecev iz vedskih časov. Sonce je simbol spiritualne zavesti in v preteklosti je bilo njegovo čaščenje v mnogih kulturah pomemben del vsakdanjika.

Surja Namskar je sestavljena iz treh elementov: forme, energije in ritma. Dvanajst asan tvori fizično obliko prakse. Položaji ustvarjajo prano, življenjsko energijo. Ko jih izvajamo enakomerno, ritmično, povezano z dihom, s tem simboliziramo ritme vesolja (24 ur v dnevu, dvanajst faz zodiaka, bioritem telesa …). S Surjo Namaskar se lahko učinkovito sprostimo, raztezamo mišice, masiramo sklepe, mišice in notranje organe in s tem močno pripomoremo k dobrobiti in zdravju telesa. Najbolj vztrajni med nami bodo lahko izkusili tudi transformativno izkušnjo ‘108 pozdravov soncu’.

Kombinacija joge in zvočne meditacije nas bo močno podprla pri prebujanju vseh čutov in usmerila našo pozornost v naš notranji svet. Starodavne tehnike vodenih zvočnih sproščanj nam pomagajo odstraniti naše energijske blokade. Vse to nas podpira pri opuščanju tistega, kar nam v življenju ne služi več in nas pripelje do notranjega miru in zadovoljstva. Po takšnem začetku je naš dan izpolnjen in uravnovešen, mi pa pripravljeni na lažje sprejemanje izzivov življenja.

Jutranja SOLARNA JOGA

Sončni fotoni so čista energija. Ko dosežejo možgane, imajo na naše telo številne pozitivne učinke. Dokazano je, da se ob gledanju v sonce – natančneje v prvi uri vzhoda in zadnji uri zahoda – celice v naših možganih regenerirajo, naše zdravje izboljša in imamo več moči in energije. V telesu se lahko upočasni proces staranja in prepreči nemalo neprijetnih zdravstvenih težav.

Kot pravijo strokovnjaki je to prastara naravna medicina človeštva ali z drugimi besedami “božanska laserska terapija”. Jeseni, poleti in spomladi lahko to tehniko izvajamo le prvo uro vzhoda ter zadnjo uro zahoda, ko je gledanje v sonce popolnoma varno. Skupaj se bomo naučili, kako to tehniko uporabiti varno in učinkovito. Zakaj ne bi v svoje življenje vključili tudi tega prastarega znanja?

Delavnica: Z JOGO DO ZUNANJEGA IN NOTRANJEGA RAVNOVESJA

Joga deluje na vse ravni človeka, kar lahko spoznamo skozi redno jogijsko prakso – sadhano. S pravilnim izvajanjem jogijskih položajev, jogijskega dihanja, sproščanja, z razumevanjem meditacije se mnogim svet spremeni na bolje. Joga nam omogoča, da poslušamo svoje telo in spoštujemo njegove meje v določenem trenutku, saj se le-te lahko spreminjajo iz dneva v dan.

Vadba joge ni namenjena aerobni vadbi, primerjanju, tekmovanju. Ko preučujemo svoj notranji Jaz, je primerjava z drugimi nesmiselna. Glavno načelo joge je Ahimsa – nenasilje do sebe in drugih. Nauči nas zaupanja v modrosti signalov našega telesa in dihanja.

Na tej delavnici se bomo v prvem delu naučili blagih ogrevalnih vaj, s katerimi bomo sistematično sprostili različne dele telesa in živčni sistem. Med zadrževanjem jogijskih položajev bomo imeli dovolj časa, da se osredotočimo na svoje notranje počutje in se pozorno zavedamo svojih občutkov, ter s pomočjo različnih dihalnih tehnik sprostimo vse napetosti v telesu. Poudarek ne bo na krepitvi mišic ampak na meditativnem pristopu k izvajanju jogijskih položajev, nežnem raztezanju in prijetnem sproščanju. Ob nežni spremljavi gonga se bomo prepustili trenutku, začutili svoje telo in se osvobodili naših notranjih oklepov. Vadbo bomo izvajali brez hitrih gibov samo na tleh, sede in leže. V drugem delu bodo sledile različne metode sproščanja misli in umirjanja uma s tehnikami joga nidra. Ko sta telo in um sproščena, pa se postopno in počasi potopimo v globoko stanje notranje umirjenosti.

Delavnica: AROMATERAPEVTSKA PODPORA SPROŠČANJU

Vonj je primarni in najstarejši človeški čut. S pomočjo vonja lahko neposredno vplivamo na možganske centre, ki nadzorujejo spomin, čustva, koncentracijo. To so vedela vse stare civilizacije sveta, ki so vonj kadil izdatno uporabljale v svojih obredih. Če znamo aromaterapevtske izdelke pravilno izbrati in uporabiti, lahko z njihovo pomočjo dosežemo globoke nivoje naše podzavesti. Globoko podpirajo učinkovanje joge in njen prvobitni namen, ki je dvig zavesti skozi ozaveščanje lastnih energijskih potencialov. Si lahko predstavljate lepši način dela s svojimi notranjimi svetovi kot je s pomočjo zaznavanja čudovitega vonja okoli vas?

Eterična olja in hidrolati nastanejo v procesu destilacije zelišč. Med sabo se zelo razlikujejo. Na delavnici se bomo pogovarjali o razlikah med njimi, o njihovem vplivu na naše telo in počutje. Predvsem pa bomo razlike med njimi vonjali. Naučili se bomo pravilne tehnike vonjanja s pomočjo katere lahko dosežemo naše notranje svetove in se seznanili z načini uporabe pri vsakodnevni meditacijski in jogijski praksi.

Teoretično znanje bomo ob koncu delavnice nadgradili še s praktičnim delom. Izdelali bomo svoj osebni sprej za prostor in se ga naučili vključiti v svoje dnevne rituale. Ja, na tej delavnici bo zelo dišalo!

Delavnica: PRANAJAME – UMETNOST DIHANJA

Dihalne tehnike so orodje, s katerim lahko življenjsko energijo povečujemo in usmerjamo. Če se naučimo najprej opazovati, potem pa tudi nadzirati svoje dihanje, lahko vplivamo na svoje čustveno stanje, na sposobnost koncentracije in pretok energije v telesu.

Pranajama je zavestno vodenje diha. Je namensko podaljševanje vdiha, izdiha in prostora med njima. V pranajami je vsak vdih nova priložnost, nov začetek. Vdih pripelje v telo energijo, ga nahrani, napoji, poteši. Vsem jogijskim vajam je poglavitna skrb gibanje prane oziroma življenjske sile ali vitalne energije. Že sama življenjska sila ni nič drugega kot posebna in subtilna oblika prane, ki napolnjuje vse vesolje.

Pranajama ima globoke energetske učinke na fizično, mentalno in psihično telo. Je zdravilna na več ravneh, čisti naše telo, um in ego. Spodbuja lahko cirkulacijo krvi in limfnega obtoka, uravnava lahko krvni tlak, z njeno pomočjo lahko izločamo toksine iz telesa. Povečuje kapaciteto pljuč in lahko deluje na vse telesne organe in sisteme. Povečuje našo vitalnost in raven energije. Na umski ravni deluje sproščujoče, izboljša koncentracijo uma, spomin in percepcijo ter odpravlja nespečnost.

Prva naloga na poti k zavestni uporabi pranajame je pozorno opazovanje diha. Zato bomo začeli s preprostim ozaveščanjem diha. Nadaljevali bomo z različnimi pranajamami, ki jih boste lahko kasneje izvajali tudi doma. Glavno vodilo bo poslušanje sebe in svojega telesa.

Delavnica: AROME IN JOGA

Eterična olja so koncentrirane rastlinske substance omamnih vonjev. Njihovo delovanje na energijske centre človeka je znano že tisočletja. Vibrirajo z visokimi frekvencami in lahko zelo pozitivno vplivajo na energijske centre v nas. Vsak energijski center (čakra) v nas prav tako vibrira s svojimi frekvencami in je povezan z določenimi aspekti življenja in težav, tako fizičnih kot duševnih. Vibracije so torej tisti ključ, ki povezuje eterična olja in naše energijske centre.

Ker je to znanje prišlo k nam iz Indije, se v tradicionalni literaturi tega področja velikokrat priporoča uporaba eteričnih olj iz tistih krajev. Zato bomo na delavnici posebej opozorili tudi na eterična olja rastlin naših krajev, ki učinkujejo podobno in so veliko bolj trajnostna.

Na uravnoteženost energijskih centrov (čaker) vpliva tudi joga, zato lahko s povezavo obeh znanj dosežemo potencirane učinke. Skupaj si bomo ogledali, kako povezano uporabiti eterična olja in jogo. Naučili se bomo osnovne tehnike prepoznavanja energijskih blokad in tehnike njihovega čiščenja s pomočjo eteričnih olj in joge. Ta znanja nam lahko prihranijo marsikatero nevšečnost, do katere lahko pride, če blokade energijskih centrov trajajo dlje časa. Le kdo si ne bi želel obvladati dišečih orodij, ki so lahko tako učinkovita?

Večerna MIO YIN GONG JOGA

Yin joga vključuje pomirjujoče, dolgotrajne položaje in se osredotoča na meridiane našega telesa. Pozitivno vpliva na vezivna tkiva, ki vključujejo našo fascijo, ligamente, sklepe, hrustanec in kosti. Zato je yin joga odlično dopolnilo energične prakse, ki se osredotoča na mišice. Zaporedja asan so običajno počasna z daljšimi zadržki in v sami praksi naredimo manj položajev, kot pri drugih vrstah joge. Ta meditativni pristop nam omogoča raziskovanje občutkov in boljše poznavanje lastnega telesa.

Yin joga pomaga spodbuditi energijske poti. Ko zadržujemo vsak položaj dlje časa, obremenimo fascijo (vezno tkivo), ki objema vsako celico v telesu. Vezivna tkiva so močna in prožna, ko smo zdravi. Zaradi sedečega življenjskega stila, hormonskih sprememb, poškodb, čustvenega neravnovesja in duševnih stisk pa lahko postanejo toga in napeta. Pri vadbi bomo uporabili tudi različne jogijske pripomočke, s katerimi dosežemo miofascijo in tudi globljo fascijo. Z vadbo brez pripomočkov bi bilo to precej težje.

Ves čas vadbe se bomo kopali v vibracijah in zvokih gonga in drugih holističnih glasbil. Zvočne kopeli so globoko pomirjujoče za um, saj nam pomagajo ohraniti pozornost navznoter. Lepota zvoka je v tem, da namesto nas takoj preusmeri pozornost stran od motečih misli. Naš um ne more nasprotovati zvoku in vibracijam tibetanskih posod, gonga in drugih instrumentov. Morda bo poskusil, a zvok bo vedno zmagal. Tako bomo še lažje sprostili svoj notranji oklep in ponovno začutili sami sebe.

Delavnica: DESTILACIJA BREZ DESTILATORJA

Destilacija je starodaven postopek za pridobivanje eteričnih olj in hidrolatov. Iz vzhodnega dela sveta se je v srednjem veku razširila tudi po Evropi. Vedno je bila povezana z alkimističnimi procesi. Tudi nastanek eteričnih olj je v alkimističnem smislu smrt ene oblike življenja (snovne rastline) in nastanek druge višje oblike življenja (eterično olje).

Če želite pri svojih praksah sproščanja uporabljati eterična olja, je koristno, da razumete destilacijo kot način njihovega nastanka. Tako boste lažje poiskali primernega dovolj kakovostnega ponudnika zase ali pa se izdelave celo lotili sami.

Ta delavnica je drugačna od drugih delavnic o destilaciji, saj je njen namen destilacijo zelišč približati tudi vsem tistim, ki nimate lastnega destilatorja. Na poljuden način, ki je razumljiv vsem, vam približa postopek destilacije. Spoznali boste, da destilacijo zmorete tudi vi, pa čeprav nimate profesionalne opreme. Za enostavne poskuse zadošča že navaden kuhinjski lonec!

Večerna GLASBENA PRAVLJICA s prepevanjem zdravilnih pesmi

Zvočna kopel je glasbena pravljica z meditativnimi glasbili (gong, tibetanske posode, kristalna posoda, koshi zvončki, kalimba, oceanski boben, spring drum…) in prepevanjem manter. Je zelo prijetna in sproščujoča oblika zvočne meditacije.

Kaj zvočna meditacija sploh je? Je uporaba glasbe za izboljšanje fizičnega ali emocionalnega počutja in zdravja. Prinaša globoko sprostitev uma in telesa. Zvok pomaga odpraviti energijske blokade, ki se pojavijo v nas. Glasbila in mantre, ki vibrirajo v popolni resonanci, se sinhronizirajo z valovanjem naših možganov in telesa ter tako lahko začnejo postopek zdravljenja. Petje manter še dodatno aktivira subtilne energijske centre in nas še bolj umiri, sprosti in navda z radostjo.

Petje ljudi osrečuje. Še posebno skupinsko petje je močno orodje, saj začne v vseh članih skupine vibrirati ena misel in en ritem. Vse misli postanejo eno in tako ustvarijo močno energijo, ki nas oživlja in dviga našo zavest. Petje manter omogoča umu, da preneha s svojimi aktivnostmi. Petje zato pripomore h globinski sprostitvi telesa in je neizogibni del joge.

Mantra je energija v obliki zvoka. Moč vsake mantre je v njeni vibraciji, vsaka ima svoj namen. S ponavljanjem in koncentracijo na določeno mantro prikličemo njeno energijo. Uporaba manter je nekaj univerzalnega, ne pozna časovnih omejitev in je prisotna v vseh kulturah. Je ključ za preseganje življenja le v krogu nam poznanega. Mantre nam pomagajo sprejeti pomen univerzalne enosti. In s tem se lahko začne proces spreminjanja naše zavesti.

Kje se bomo srečali?

Program bo potekal v čudovitem okolju butičnega apartmajskega hotela LASTURA na hrvaškem otoku Pagu. Hotel, ki lahko sprejme le 50 gostov, je edini objekt ob majhnem zalivu in čista peščena plaža je dostopna le hotelskim gostom. Zagotavlja nam prav takšno zasebnost in mir, kot si ju za naše aktivnosti želimo. Oddaljen je cca 6 km od mesta Novalja in dostopen z lastnim prevozom.

Prebivali bomo v sodobno opremljenih apartmajih z velikimi balkoni. Vsak apartma ima dve sobi, kuhinjsko nišo, dnevni prostor in eno ali dve kopalnici. Poskrbljeno bo za celodnevno vegetarijansko prehrano, hotel pa ponuja tudi dodatne hotelske storitve.

Otok Pag je eden najbolj raznolikih hrvaških otokov. Na njem najdete močvirne ornitološke rezervate, gozdove, soline, tisočletne oljke, čudovite peščene plaže v osamljenih zalivih ali pust skalnati severni del otoka imenovan Mars. Na krajših vodenih pohodih bomo prehodili del znane in unikatne pohodniške poti Mars-trail, se kopali na eni najlepših plaž imenovani Ručica in se povzpeli na najvišji “vrh” Paga Sveti Vid s 349 m nadmorske višine.

Pag je povezan s kopnim preko Paškega mosta iz smeri Zadra, dostopen pa je tudi s trajektom iz Prizne.

Program AROMA-JOGA sprostitve na Pagu

Sreda, 21. september

… prihod, namestitev od 14.00 ure naprej

18.00 Večerja

19.00 Uvodna predstavitev in spoznavanje 

19.30 Zvočno popotovanje z gongi in meditativnimi glasbili ob morju

Četrtek, 22. september

6.30 Jutranja gong-joga, solarna joga

8.00 Zajtrk

9.00 Z jogo do zunanjega in notranjega ravnovesja (delavnica)

10.30 Aromaterapevtska podpora sproščanju (delavnica)

… prosto za kopanje, počitek

13.00 Kosilo

… prosto za kopanje, počitek

15.00 Mars-trail in plaža Ručica, Metajna (izlet, opcijsko)

18.00 Mio-yin gong joga

19.00 Večerja

20.00 Večerna glasbena pravljica

Petek, 23. september

6.30 Jutranja gong-joga, solarna joga

8.00 Zajtrk

9.00 Pranajame – umetnost dihanja (delavnica)

10.30 Arome in joga (delavnica)

… prosto za kopanje, počitek

13.00 Kosilo

… prosto za kopanje, počitek

15.00 Pohod na Sveti Vid (izlet, opcijsko)

18.00 Mio-yin gong joga

19.00 Večerja

20.00 Večerna glasbena pravljica 

Sobota, 24. september

6.30 Jutranja gong-joga, solarna joga

8.00 Zajtrk

10.00 Destilacija brez destilatorja (delavnica)

… prosto za kopanje, počitek

13.00 Kosilo

… zaključek

Destilatorji za destilacijo

Cena AROMA-JOGA sprostitve na Pagu z nastanitvijo

Dvoposteljna soba s francosko posteljo
Cena A :  275 Eur
Cena B :  280 Eur (razprodano)

Doplačilo za enoposteljno sobo
Doplačilo A : 60 EUR
Doplačilo B : 70 EUR (razprodano)

A :  apartma z dvema sobama in eno kopalnico
B :  apartma z dvema sobama in dvema kopalnicama (razprodano)

Kaj vključuje cena AROMA-JOGA sprostitve na Pagu?

– 3x nočitev s polnim penzionom (vegetarijanska prehrana)
– 5x vodena jogijska vadba
– 3x aromaterapevtska delavnica
– 3x joga delavnica
– 3x večerno zvočno popotovanje ob gongih in drugih meditativnih glasbilih
– 2x voden izlet po otoku Pagu (opcijsko)

Česa cena ne vključuje?

V ceno ni vključen strošek in organizacija prevoza do lokacije. Prevoz si udeleženci organizirajo sami.
V ceno niso vključena turistična in druga zavarovanja, ki si jih udeleženci uredijo sami.

Kako se prijavite?

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest na elektronski naslov: info@eywineo.eu
Ob prijavi se vplača 100 EUR akontacije, razlika se poravna ob prijavi v hotelu.
Le v primeru upravičene odpovedi se vplačana akontacija vrne plačniku. Število mest je omejeno.
Dodatne informacije lahko dobite tudi na 041 505 897 (Eva).

Cena AROMA-JOGA sprostitve na Pagu brez nastanitve

Sodelovanje v našem programu vam je omogočeno tudi, če imate na Pagu svojo možnost prenočišča. V ceno so vključene vse aktivnosti iz programa in 3x kosilo v hotelu Lastura.

Prijave sprejemamo najkasneje do 18.9.2022 oz. do zapolnitve prostih mest na elektronski naslov: info@eywineo.eu

Ob prijavi se vplača celoten znesek programa. V primeru upravičene odpovedi se vplačana akontacija vrne plačniku. Število mest je omejeno.

Cena brez nastanitve : 150 EUR

Cena posamezne delavnice iz programa AROMA-JOGA

Pridružite se nam lahko tudi, če vas zanima samo posamezna delavnica. V kolikor bomo imeli dovolj prostih mest lahko pridobivate nova znanja skupaj z nami.

Prijave sprejemamo najkasneje do 18.9.2022 oz. do zapolnitve prostih mest na elektronski naslov: info@eywineo.eu.

Ob prijavi se vplača celoten znesek delavnice. Število mest je omejeno.

Cena posamezne delavnice: 35 EUR
Cena posamezne zvočne meditacije: 20 EUR

Kdo bo z nami?

Patricija Roj

Patricija je dekle z velikim srcem. Ugotovila je, da lahko s pomočjo joge nekaj svoje dobrote deli tudi z ostalimi. Preden se je z vsem svojim bistvom prepustila študiju in poučevanju joge, je 8 let delila radost z majhnimi otroki kot vzgojiteljica v vrtcu. Sedaj že 5 let vodi začetne in nadaljevalne skupine joge za odrasle in otroke ter je gonilna sila JOGA KLUBA MARIBOR.

Je certificirana učiteljica hatha yoge, vinyasa/dinamične yoge in fundation yoge. Izpit za učiteljico Hatha joge je opravila pod mentorstvom znane mariborske učiteljice Iyengar joge Zdenke Bratec. Kasneje je prejela certifikat za učiteljico Vinyasa joge po standardih ameriške “Yoga Alliance USA”. Ko je pol leta kot prostovoljka delala z otroki v Kambodži, je ob tem izpopolnjevala tudi svoje znanje joge pod mentorstvom Avstralke Maggi Nimmo in prejela cerifikat za učiteljico Fundation joge.

Patricija živi z glasbo in glasba živi v njej že od njenega rojstva. Po dolgih letih prepevanja jo je prav glasba pripeljala do prostovoljnega dela z otroki v Kambodži, kjer je z njimi tudi prepevala. Tam se je tudi zaljubila v zvočno meditacijo, saj je spremljala delo zvočnih zdravilcev Daniela Coatesa in Maggi Nimmo. To znanje zdaj na individualnih in skupinskih zvočnih meditacijah radostno deli naprej.

Eva Nedelko

Eva je aromaterapevtka, ljubiteljica starih sort vrtnic, destilarka in predavateljica. Zaključila je magistrski študij finančnega managementa ter se že med delom na finančnem področju postopno preusmerila v aromaterapijo. Zasnovala je Dišavni vrt poln tradicionalnih slovenskih zelišč in Evin rožni vrt z zbirko starih sort vrtnic, ki se jim posveča z veliko strastjo. Predano delo z vrtnicami ji je odprlo pot do višjih zaznav in preučevanje njihovega vonja jo je povezalo s svetom eteričnih olj. Končala je več mednarodno priznanih aromaterapevtskih izobraževanj, med drugim na ameriškem Institute for Aromatic Studies in na Aromahead Institute. Je tudi imetnica slovenske NPK Aromaterapevt.

Več kot sedem let se ukvarja z destilacijo eteričnih olj najvišje čistosti, ki jih je združila v blagovno znamko EYWINEO. Ob tem tudi že pet let predano svetuje vsem, ki si želijo nasveta o zdravju koristni uporabi eteričnih olj. Njena posebna strast je holistična aromaterapija, ki celostno obravnava človeka in njegove težave. Svoje znanje z veseljem predaja naprej na delavnicah o destilaciji in aromaterapiji.

Več o Evi nadete tukaj.

Vinko Nedelko

Vinko je diplomiran inženir strojništva. Skupaj z Evo je globoko povezan z naravo in s svetom eteričnih olj, saj je njegova strojniška duša je še posebno v tehničnem delu destilacije našla svoje poslanstvo. Ko je začel spoznavati svet zelišč in eteričnih olj, je to obogatilo njegovo povezanost z naravo na povsem nov način.

Od mladih nog je športnik in radoveden otrok narave. Na številnih dopustih na otoku Pagu je prekolesaril, preplezal in pretekel marsikatero stezo in strmino, ki ostaja drugim ljudem skrita. V njegovem spremstvu so zato izleti in raziskovanja Paga pravo doživetje.

Sicer pa je Vinko pristaš celostnega pristopa do življenja. Z dolgoletnim prakticiranjem joge in drugih duhovnih tehnik skrbi za uravnotežen, trajnostno naravnan pristop do življenja, v katerem so telo, um in duh v medsebojni harmoniji.

Marko Pocrnjič

Marko je rojen glasbenik. Posveča se igranju na različna holistična glasbila, s katerimi spremlja vokalne nastope različnih izvajalcev. S Patricijo sta povezala medsebojno ljubezen ter skupno ljubezen do glasbe, vibracij in duhovnosti.

Markovo igranje na ukulele in druga holistična glasbila, s katerimi spremlja Patricijin čarobni glas in podpira njene vibracijske terapije, pričara nepozabna srečanja. Skupaj usklajeno poskrbita, da domov odidete napolnjeni s svežo energijo, dobre volje in pripravljeni na nove izzive življenja.

NAUČITE SE UČINKOVITIH TEHNIK SPROŠČANJA IN SE PRIDRUŽITE AROMA-JOGA SPROSTITVI NA PAGU TUDI VI!

Scroll to Top